Για τον ΛΗΠΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ [για το ΚΟΙΝΟ] Για το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ [για το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ] Για τους ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ
Βιβλιοθήκη


Βιβλιοθήκη
Η βιβλιοθήκη λειτουργεί από το 1984 και στεγάζεται στον 1ο όροφο του κτιρίου Ν4 , διαθέτει 35 θέσεις ανάγνωσης , καθώς και INTERNET ROOM με πέντε ( 5) τερματικά.


Χρήστες της είναι το ιατρικό και επιστημονικό δυναμικό , όλων των νοσηλευτικών ιδρυμάτων , πανεπιστημίων, τεχνολογικών ιδρυμάτων , ερευνητικών κέντρων, φαρμακευτικών εταιρειών και σπουδαστές.


Σκοπός της είναι να βοηθήσει τους ανωτέρω χρήστες στην αναζήτηση των επιθυμητών πληροφοριών, όπως βιβλιογραφικές εγγραφές, επιστημονικές αναφορές και άρθρα on-line περιοδικών εκδόσεων.


Τα θέματα που καλύπτει κυρίως η συλλογή είναι : ιατρικά, νοσηλευτικά και διοίκησης νοσοκομείων στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα.


Η συλλογή της βιβλιοθήκης αποτελείται από:
Τα περιοδικά είναι ταξιθετημένα αλφαβητικά , ενώ τα βιβλία κατά θεματικές κατηγορίες.


EIΔΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ
YΠΗΡΕΣΙΕΣ


Οι παρεχόμενες υπηρεσίες στους χρήστες της βιβλιοθήκης είναι:
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ


Η βιβλιοθήκη παρέχει στους χρήστες της την δυνατότητα παραγγελίας άρθρων περιοδικών από άλλες βιβλιοθήκες (ελληνικές αλλά και κάποιες του εξωτερικού), μέσω του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών. Ο χρήστης συμπληρώνει αίτηση αναζήτησης άρθρου και επιβαρύνεται με κόστος (2 ευρώ – 40 ευρώ), το οποίο εξοφλεί κατά την παραλαβή του άρθρου από την βιβλιοθήκη.


ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ - ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ


Στον χώρο της βιβλιοθήκης υπάρχει φωτοτυπικό μηχάνημα, το οποίο λειτουργεί με μαγνητική κάρτα , την οποία προμηθεύεται ο χρήστης από την βιβλιοθήκη προς 3 ευρώ οι 100 σελίδες. Επίσης διαθέτει και έναν εκτυπωτή, για εκτυπώσεις υλικού μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών. Το κόστος της εκτύπωσης ανά σελίδα είναι 0.03 λεπτά.


ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓEΙΑΣ


Η βιβλιοθήκη είναι ανοικτή από Δευτέρα έως και Παρασκευή τις ακόλουθες ώρες:


07.00 έως 14.30


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ


Κ. Κωνσταντά Λίτσα


Τηλέφωνο:210 - 80.39.175
Φαξ:210 - 80.39.525
E-mail:sisli@otenet.gr

© Πλήρης Συντήρηση, Επεμβάσεις Σχεδιασμού/Νέες Ενότητες (Υλοποίηση με ίδια μέσα): Προσωπικό Υποδιεύθυνσης Πληροφορικής Νοσοκομείου [2002-2024]