Για τον ΛΗΠΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ [για το ΚΟΙΝΟ] Για το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ [για το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ] Για τους ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ/ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ (αφορούν το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ/ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ):


- ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Τμήματος Ψυχιατρικής Παιδιών Εφήβων: Το μάθημα της Τετάρτης 23/5 του εκπαιδευτικού προγράμματος του Τμήματος Ψυχιατρικής Παιδιών Εφήβων δεν θα πραγματοποιηθεί. Η ομιλία της κυρίας Προκοπάκη μεταφέρεται την Τετάρτη 30/5 και η τελευταία ομιλία της κυρίας Δουγαλή μεταφέρεται την Τετάρτη 6/6, όπου και ολοκληρώνεται το τρέχον εκπαιδευτικό πρόγραμμα.


- Οι βεβαιώσεις για την επιτυχή παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος 'Ψυχική Υγεία Παιδιών και Εφήβων' του Τμήματος Ψυχιατρικής Παιδιών και Εφήβων θα δοθούν την Τετάρτη 30/5 και την Τετάρτη 6/6, πριν τα μαθήματα από τις 12:00-13:00 και μετά τη λήξη των μαθημάτων (από τις 14:30 και μετά), στο γραφείο της κυρίας Σκλάβου, στο Τμήμα Ψυχιατρικής Παιδιών και Εφήβων.


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ - ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΜΑΙΟΥ 2018 ΚΑΙ ΩΡΑ 13μ.μ. ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ. Για να ενημερωθείτε ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ, επιλέξτε εδώ (μορφή αρχείου pdf).


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ : Η Διοίκηση των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων 'Γ.Ν.Α. Σισμανόγλειο – Αμαλία Φλέμιγκ' και 'Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης' σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας, το Δημόσιο Απολογισμό Πεπραγμένων, που θα πραγματοποιηθεί, με την παρουσία του Υπουργού Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθού, την Τρίτη 29 Μαΐου 2018 και ώρα 6.00 μμ, (προσέλευση 05.30μ.μ.) στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων (Κισσάβου 11 & Ν. Πασχαλίδη, Βριλήσσια). Για να ενημερωθείτε ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ, επιλέξτε εδώ (μορφή αρχείου pdf).


- ΑΦΟΡΑ ειδικευόμενους Ψυχιάτρους, ψυχολόγους και ειδικούς του χώρου των υπηρεσιών Υγείας: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ψυχιατρικής κλινικής Ενηλίκων (2018), με Θέμα 'ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ' / Πληροφορίες στο τηλ.2132058302. Για να ενημερωθείτε ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ και με το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, επιλέξτε εδώ (μορφή αρχείου pdf).


- Υλοποίηση Δράσεων με σκοπό την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του πληθυσμού για την υιοθέτηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών, στο ΠΛΑΙΣΙΟ της Παγκόσμιας Ημέρας Επισιτισμού-Διατροφής (World Food Day) της 16/10/2017 με θέμα 'Αλλάξτε το μέλλον της μετανάστευσης-επενδύστε στην ασφάλεια και την αγροτική ανάπτυξη'. Για να ενημερωθείτε ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ επιλέξτε εδώ (μορφή αρχείου pdf).


- ΑΦΟΡΑ ΙΑΤΡΟΥΣ: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ψυχιατρικής κλινικής για το έτος 2017-2018, που θα γίνεται στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ψυχιατρικής κλινικής κάθε δεύτερη Πέμπτη 9:00-10:30π.μ./Πληροφορίες στο τηλ.2132058323. Για να ενημερωθείτε ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ, επιλέξτε εδώ (μορφή αρχείου pdf).


- Εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ψυχιατρικής Παιδιών και Εφήβων: ανακοινώνεται πως από 1/11/2017 μέχρι και τον Μάϊο 2018 πραγματοποιείται το ετήσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα 'Ψυχική Υγεία Παιδιών και Εφήβων', με ομιλητές υψηλού επιστημονικού κύρους, ενώ, για να ενημερωθείτε ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ με το Εκπαιδευτικό πρόγραμμα, επιλέξτε εδώ (μορφή αρχείου pdf).

ΥΛΙΚΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΠΕΡΙ: Η μετάβαση από την εφηβεία στην ενηλικίωση (μορφή αρχείου pdf).

ΥΛΙΚΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΠΕΡΙ: Θεραπευτικές ευκαιρίες κατά την πρόδρομη φάση της ψύχωσης (μορφή αρχείου Παρουσίασης-ppt).


- Απόφαση Δ.Σ. περί «Έγκρισης Διαδικασίας-Κανονισμού Περιοδικής Εκκαθάρισης Αρχείων» - Πατήστε εδώ για να ενημερωθείτε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ (μορφή αρχείου pdf - ΑΔΑ:9ΛΠΘ4690Ω5-ΧΟΛ)


- Αφορά ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ/ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ και ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΥΠΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ: Πατήστε εδώ για να ενημερωθείτε από την ειδική ιστοσελίδα του Τμήματος Προσωπικού.


ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ :


Πλατφόρμα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Γραφείου Εκπαίδευσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Νοσοκομείου