Για τον ΛΗΠΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ [για το ΚΟΙΝΟ] Για το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ [για το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ] Για τους ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ
Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία


Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία

Τα Τακτικά εξωτερικά ιατρεία λειτουργούν με βάση τον επισυναπτόμενο ΕΔΩ πίνακα, και τροποποιείται αυτός αναλόγως της δυναμικής του Ιατρικού προσωπικού. Για να ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ, ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΔΩ (αρχείο μορφής MS-Excel τύπου XLS).Για να ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ, ΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΔΩ.Για τον προγραμματισμό της εξέτασής σας (κλείσιμο ραντεβού) σε κάποιο από τα ανωτέρω ιατρεία, παρακαλούμε επικοινωνείστε με την ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΩΝΗΤΙΚΗΣ ΠΥΛΗΣ του ΙΑΣΙΣ, στο 1 5 3 5.


Η φωνητική πύλη 1 5 3 5 ενημερώνεται με τις όποιες αλλαγές πάντα την τελευταία Δευτέρα εκάστου μήνα.


ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ:


ΑΙΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ:
Στο Τακτικό Εξωτερικό Ιατρείο της Μονάδας, μετά τηλεφωνικό ραντεβού στο 1535, προγραμματίζονται ασθενείς για εξέταση είτε κατά την πρωινή λειτουργία του (Δευτέρα-Τετάρτη-Πέμπτη 9.00-11.00) ή την απογευματινή λειτουργία (κάθε Πέμπτη 15.00-17.00).


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ:
Για ραντεβού διαθεσιμότητα: Τρίτη και Πέμπτη - Κωδικός 06458 μέσω του 1535 (την τελευταία εβδομάδα κλείνετε ραντεβού για τον επόμενο μήνα).
1.ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΑΛΛΕΡΓΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ
Αλλεργική ρινίτιδα, επιπεφυκίτιδα και αλλεργικό άσθμα, ατοπική δερματίτιδα, εξ επαφής δερματίτιδα αναφυλαξία, τροφική αλλεργία, φαρμακευτική αλλεργία, κνίδωση, αναφυλαξία.
2.ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ (ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)
Δερματικές δοκιμασίες σε εισπνεόμενα αλλεργιογόνα (prick tests)
Δερματικές δοκιμασίες σε τροφικά αλλεργιογόνα (prick tests)
Ενδοδερμικές δοκιμασίες σε αλλεργιογόνα
Επιδερμικές δοκιμασίες σε χημικές ουσίες (patch test)
Προκλήσεις ρινικές, τροφικές, φαρμακευτικές
3.ΑΝΟΣΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ (ΤΕΤΑΡΤΗ)
με αεροαλλεργιογόνα
με δηλητήριο υμενοπτέρων
με μονοκλωνικά αντισώματα