Ελληνική Δημοκρατία-ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1ης YΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ-Γενικό Νοσοκομείο Αττικής Σισμανόγλειο/Αμαλία Φλέμιγκ ΝΠΔΔ
Για τον ΛΗΠΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ [για το ΚΟΙΝΟ] Για το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ [για το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ] Για τους ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ


Καλώς ήλθατε στον Επίσημο (ανανεωμένο σχεδιαστικά και Δομικά) Διαδικτυακό Τόπο (web site) της Νοσοκομειακής Μονάδας "Σισμανόγλειο"!

Για την Εύκολη, Αμεσότερη και Αποτελεσματικότερη πλοήγησή σας στον Ιστότοπο και στην πληθώρα του παρεχόμενου Πληροφοριακού Υλικού και των Υπηρεσιών του, έχουν οριστεί Δομικά, δύο ανεξάρτητες Κύριες Κατηγορίες μενού Επιλογών:

ένα Οριζόντιο (ακριβώς επάνω από εδώ) και ένα Κατακόρυφο (ακριβώς αριστερά από εδώ)


1) Μέσω του (άνω) Οριζοντίου μενού, μπορείτε (αναλόγως της Ιδιότητάς σας και του ενδιαφέροντός σας), να κάνετε την ανάλογη επιλογή : (π.χ.) "Για τον ΛΗΠΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ" επιλέγοντας την ανάλογη καταχώρηση εκεί, άμεσα θα "βρεθείτε" στην ΛΙΣΤΑ του αντίστοιχου παρεχόμενου Υλικού/Υπηρεσιών από όπου μπορείτε να κάνετε (αναλόγως του σημείου ενδιαφέροντός σας, π.χ. ΧΡΗΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΗΠΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ), την πιο εστιασμένη και τελική επιλογή σας άμεσα στην ανάλογη καταχώρηση!

Τόσο απλά και εύστοχα, χωρίς να υποχρεώνεστε να "διαβάσετε" αναλυτικό περιεχόμενο που δεν σας "αφορά" στην παρούσα αναζήτησή σας (π.χ. υλικό που αφορά "Προμηθευτές"), καταλήγοντας γρήγορα στην επιθυμητή Πληροφορία/Υπηρεσία!

για τον ΛΗΠΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (Ασθενείς,Επισκέπτες-Κοινό) για το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (Υπάλληλοι Νοσοκομείου) για τους ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ (υφιστάμενους και ενδιαφερόμενους)

2) Μέσω του (αριστερά) Κατακόρυφου μενού, μπορείτε κάνοντας την ανάλογη επιλογή, να οδηγηθείτε τάχιστα σε οποιοδήποτε άλλο και εστιασμένο επίσης παρεχόμενο Υλικό/Υπηρεσίες που προσφέρονται, εστιάζοντας και πάλι στα ελάχιστα δυνατά βήματα, χωρίς να υποχρεώνεστε να "διαβάσετε" περιεχόμενο που δεν σας ενδιαφέρει η αναλυτική του αναφορά.Ελπίζουμε πως συμβάλλουμε συλλογικά εμπράκτως στη βελτίωση της Περιήγησής σας και στην (ηλεκτρονική) "εξυπηρέτησή" σας με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο με ίδια μέσα, στα πλαίσια εξάντλησης πάντα των υφιστάμενων υποδομών, της εξειδικευμένης Γνώσης του Προσωπικού και της μέριμνας -σε επίπεδο περιεχομένου- όλων των Υπηρεσιών/Τμημάτων του Νοσοκομείου.

Το περιεχόμενο κάθε ιστοτόπου, εξαρτάται τόσο από τον καθένα μας (Υπάλληλο), όσο και από την δική σας καλοπροαίρετη ανταπόκριση!

Η Ομάδα Ανάπτυξης, Υλοποίησης και Συντήρησης,

© 2002-2018 Προσωπικό Υποδιεύθυνσης Πληροφορικής Νοσοκομείου


Επισκέψεις στον Διαδικτυακό Τόπο της Νοσοκομειακής Μονάδας "Σισμανόγλειο" (από 01/01/2017):

track web hit

Free Hit Counters

ΔΙΑΣΥΝΔΕΟΜΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

 

Γενικό Νοσοκομείο Μελισσίων 'Α. Φλέμιγκ'

Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης