Για τον ΠΟΛΙΤΗ/ΑΣΘΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ [για το ΚΟΙΝΟ] Για το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ [για το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ] Για τους ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Ο Επίσημος Διαδικτυακός Τόπος (web site) της Νοσοκομειακής Μονάδας "Σισμανόγλειο", από τις 01/10/2017 έως και τις 10/11/2017, βρίσκεται σε Διαδικασίες σταδιακών αλλαγών, Δομικών και μη, από την Ομάδα του προσωπικού της Υπηρεσίας Πληροφορικής του Νοσοκομείου, που στοχεύουν στην Αμεσότερη, πιο Λειτουργική και "Εύστοχη" πλοήγηση κάθε Ενδιαφερομένου επισκέπτη του (είτε είναι Πολίτης/Ασθενής, είτε υφιστάμενος και ενδιαφερόμενος νέος Προμηθευτής, είτε Προσωπικό του Νοσοκομείου), βελτιώνοντας την Ποιότητα των παρεχόμενων Υπηρεσιών του.

 

 

 

Το περιεχόμενο του Τόπου σε κάθε περίπτωση, εξακολουθεί να είναι ενεργό, ενημερωμένο και σε πλήρη ισχύ, ούτως ή άλλως!


Ελπίζουμε πως συμβάλλουμε συλλογικά εμπράκτως στη βελτίωση της Περιήγησής σας και στην (ηλεκτρονική) "εξυπηρέτησή" σας με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο, στα πλαίσια εξάντλησης πάντα των υφιστάμενων υποδομών, της εξειδικευμένης Γνώσης του Προσωπικού και της μέριμνας -σε επίπεδο περιεχομένου- όλων των Υπηρεσιών/Τμημάτων του Νοσοκομείου.

Το περιεχόμενο κάθε ιστοτόπου, εξαρτάται τόσο από τον καθένα μας (Υπάλληλο), όσο και από την δική σας καλοπροαίρετη ανταπόκριση!

Η Ομάδα Ανάπτυξης, Υλοποίησης και Συντήρησης,

© 2002-2017 Προσωπικό Υποδιεύθυνσης/Υπηρεσίας Πληροφορικής Νοσοκομείου


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ :


- Το Τμήμα Ψυχιατρικής Παιδιών και Εφήβων ανακοινώνει ότι από 1/11/2017 (στις 8/11/2017 δεν θα γίνει μάθημα) μέχρι και τον Μάιο 2018 θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα 'Ψυχική Υγεία Παιδιών και Εφήβων', με ομιλητές υψηλού επιστημονικού κύρους. Για να ενημερωθείτε ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ, επιλέξτε εδώ (μορφή αρχείου pdf).


- ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ: Δημοσίευση άρθρου στο Shizophrenia research με τίτλο 'Association between serum levels of glutamate and neurotrophic factors and response to clozapine treatment' στο οποίο συμμετείχε ο Ψυχιατρικός τομέας ΓΝΑ Σισμανόγλειο. Για να ενημερωθείτε ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ, επιλέξτε εδώ.


- Αφορά το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ-ΑΝΑΣΤΟΛΗ των Eκλογών του Επιστημονικού Συμβουλίου της οργανικής μονάδας «Σισμανόγλειο»: Πατήστε εδώ για να ενημερωθείτε από την ειδική ιστοσελίδα του Τμήματος Προσωπικού.


- Αφορά το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: Απόφαση Δ.Σ. περί «Έγκρισης Διαδικασίας-Κανονισμού Περιοδικής Εκκαθάρισης Αρχείων» - Πατήστε εδώ για να ενημερωθείτε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ (μορφή αρχείου pdf - ΑΔΑ:9ΛΠΘ4690Ω5-ΧΟΛ)


- Αφορά ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ/ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ και ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΥΠΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ: Πατήστε εδώ για να ενημερωθείτε από την ειδική ιστοσελίδα του Τμήματος Προσωπικού.


- Διαδικτυακή δημοσίευση που αφορά την Κυστική ίνωση: Kαινοτόμος προσέγγιση στην αναπνευστική αποκατάσταση για πρώτη φορά στην Ελλάδα! [για αναλυτικότερα επιλέξτε εδώ]


ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ :


Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης Γραφείου Εκπαίδευσης Νοσοκομείου