ΧΡΗΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΗΠΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (Γ.Ν.Α. Σισμανόγλειο)                   

Εξέταση από Ιατρό του Νοσοκομείου


  •       Η εξέταση από Ιατρό του Νοσοκομείου μπορεί να γίνει είτε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, είτε στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία εφόσον έχετε προγραμματίσει/κλείσει ραντεβού.

  •       Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών εξετάζονται ΜΟΝΟ επείγοντα περιστατικά που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν στην πρωτοβάθμια φροντίδα, δηλαδή σε Κέντρο Υγείας, κ.λπ.

  •       Η εξέταση στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών δεν γίνεται βάσει σειράς προτεραιότητας, αλλά σύμφωνα με την κρισιμότητα/σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του προσερχόμενου, ύστερα από ιατρική εκτίμηση.

  •       Για να εξεταστείτε στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία πρέπει να έχει προηγηθεί προγραμματισμένο ραντεβού στη Φωνητική Πύλη Γραμμή για την Υγεία «1535».

Επιλέξτε εδώ για να ενημερωθείτε για τα Ιατρεία που διαθέτει το Νοσοκομείο, τον προγραμματισμό λειτουργίας και τους κωδικούς αριθμούς του κάθε Ιατρείου [Αρχείο μορφής Microsoft Excel (τύπου xls)]

Επίσης, επιλέξτε εδώ για να ενημερωθείτε με τις οδηγίες για να κλείσετε ραντεβού.

  •       Για να εξεταστείτε στην ολοήμερη λειτουργία (απογευματινό ιατρείο με πληρωμή) πρέπει να έχει προηγηθεί προγραμματισμένο ραντεβού στη Φωνητική Πύλη Γραμμή για την Υγεία «1535»

  •       Σε περίπτωση ματαίωσης της προγραμματισμένης επίσκεψης στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία, καλέστε τον τετραψήφιο αριθμό 1535 και ακυρώστε το ραντεβού. Θα εξυπηρετηθεί κάποιος άλλος πολίτης στη θέση σας.

  •       Την ημέρα της προγραμματισμένης επίσκεψης (ραντεβού) φροντίστε να έρθετε μισή ώρα νωρίτερα στο Νοσοκομείο, για να παρουσιαστείτε στη Γραμματεία Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων, να πάρετε την προσωπική σας κάρτα (από το γραφείο 16) και να περιμένετε έξω από το Ιατρείο για την εξέτασή σας.

  •       Πριν φύγετε από τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία παρακαλείστε να συμπληρώσετε και να ρίξετε στο ειδικό κυτίο το ερωτηματολόγιο μέτρησης ικανοποίησης. Μας βοηθάτε να γίνουμε καλύτεροι.


…δεν είσαι μόνος… είμαστε εδώ για εσένα…


Επιστροφή στην έναρξη της τρέχουσας σελίδας

Επιστροφή στην Κύρια Σελίδα του ΧΡΗΣΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ

Επιστροφή στον κύριο Διαδικτυακό Τόπο του Νοσοκομείου