Για τον ΛΗΠΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ [για το ΚΟΙΝΟ] Για το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ [για το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ] Για τους ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ
Σύνθεση διοικητικού συμβουλίου


  1. ΚΟΥΤΑΛΑΣ ΕΜΜΑΝΝΟΥΗΛ του Θεοδώρου, Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πατρών, Κοινός Διοικητής στα διασυνδεόμενα “Γ.Ν.Α «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ - ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ»” και ΓΝ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ως Πρόεδρος.
  2. ΤΡΙΓΩΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Ζαχαρία, Πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικοθεραπείας της Σχολής Στελεχών Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας, Αναπληρωτής Διοικητής στο Γ.Ν. ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ως Κοινός Αναπληρωτής Διοικητής στα διασυνδεόμενα “Γ.Ν.Α. ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ - ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ»” και Γ.Ν. ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, με αναπληρωτή του τον ΜΙΧΑΛΑΚΟΥΚΟ ΙΩΑΝΝΗ του Παρασκευά, Πτυχιούχο Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά, Αναπληρωτή Διοικητή στο “Γενικό Νοσοκομείο Αττικής «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ - ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ»”, με αρμοδιότητα στην αποκεντρωμένη οργανική μονάδα «ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ».
  3. ΣΑΡΙΣΑΒΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ του Χαράλαμπου, Πτυχιούχος Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πολυτεχνείου Τορίνου, Αναπληρωτής Διοικητής στο “Γενικό Νοσοκομείο Αττικής «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ - ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ»”, με αρμοδιότητα στην οργανική μονάδα της έδρας «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ», με αναπληρωτή του τον ΦΛΕΒΟΤΟΜΟ ΑΝΤΩΝΙΟ του Νικολάου, Απόστρατο Αξιωματικό του Στρατού.
  4. ΜΑΓΡΙΠΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου, Παιδοψυχίατρος - Επιμελητής Α΄ Ε.Σ.Υ., με αναπληρώτριά του την ΔΑΝΙΑ ΠΗΓΗ του Διονυσίου, Ψυχολόγο.
  5. ΦΕΙΔΟΠΙΑΣΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Χρήστου, Λογιστής, με αναπληρώτριά του την ΚΑΤΣΑΡΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του Κωνσταντίνου, Δημόσιο Υπάλληλο-Διαιτολόγο, Προϊσταμένη Τμήματος Διατροφής του Γ.Ν.Α. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ».
  6. ΛΙΒΑΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ευθυμίου - Γερασίμου, κλάδου Ιατρών Ε.Σ.Υ., Δ/ντής Ουρολόγος, ως εκπρόσωπος των ιατρών και των ειδικευομένων ιατρών που υπηρετούν στο Νοσοκομείο, με αναπληρωτή του τον ΔΗΜΗΤΡΕΛΛΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ του Παναγιώτη, κλάδου Ιατρών Ε.Σ.Υ., Δ/ντή Παθολόγο, ομοίως, που υπηρετούν αμφότεροι στο “Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ - «ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΝΓΚ»” (Οργανική Μονάδα της έδρας «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ»).
  7. ΜΑΛΙΝΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Αντωνίου, Υπάλληλος κατηγορίας ΤΕ, κλάδου Νοσηλευτικής, ως εκπρόσωπος του λοιπού, πλην ιατρών Ε.Σ.Υ., προσωπικού του Νοσοκομείου, με αναπληρωτή του τον ΜΠΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟ του Πέτρου, Υπάλληλο κατηγορίας ΤΕ, κλάδου Νοσηλευτικής, ομοίως, που υπηρετούν αμφότεροι στο “Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ-«ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΝΓΚ»” (Οργανική Μονάδα της έδρας «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ»).


Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι διετής. Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου ορίζεται ο Τριγώνης Ευάγγελος.